Negru de Dragasani este rezultatul unei incrucisari intre Negru Vartos si un soi inca disputat, posibil Saperavi sau Babeasca Neagra.Vinul are o culoare violet inchis, cu un buchet intens de violete,...
Avincis Cuvee Alexis
Un minunat cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot de Drăgăşani, Avincis Cuvee Alexis împleteşte în buchetul său calităţi ale ambelor soiuri: note fructate şi o eleganţă aparte de la...
Avincis Vila Dobrusa Cabernet Sauvignon
Culoarea acestui cabernet este negru roșiatic intens. Acest vin are un buchet proaspăt și expresiv de coacăze negre și mure. Structura acestui vin prezintă echilibru între aroma proaspătă...
Avincis Vila Dobrusa Rose
Este un vin cu gust proaspăt și răcoritor , cu o culoare asemănătoare cu cea a cojii de ceapă, deschis, cu reflexii portocalii și un buchet cu arome de grepfrut și zmeură.
A se servi...
Avincis Vila Dobrusa Crâmpoșie
Crâmpoșie Selecționată este un soi local din Drăgășani, perfect adaptat solului său de origine și terroir-ului favorit.
Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi....
Un spumant rose dedicat gusturilor rafinate, Cricova Pinot Meunier Roze Extra Sec aduce cu el prospeţimea primăverii în buchet şi gustul verii în pahar, printr-un melanj aromatic generos şi...
CRICOVA SPUMANT BRUT ALB
Spumantul este obținut din recolta timpurie a soiurilor clasice europene de pe podgoriile proprii din sudul și centrul Moldovei. Ulterior, vinificaţi dupa metoda clasică franceză în renumitele...
CRICOVA GRAND VINTAGE
Vinificat din struguri atent selecționați de Pinot Noir, recoltați devreme din regiunea Codru, vinul spumant „Grand Vintage” este unic în felul său. Maturarea în sticla conferă vinului o...
CRICOVA DIVIN 5 ANI
Denumirea “divin” este folosită pentru vinarsurile din Republica Moldova, fiind înregistrată ca marcă comercială de stat, încă din 1993, pentru expresiile care trec printr-o perioadă de...
Cricova Tramonto
Cricova Tramonto Rară Neagră este produs din soi de struguri aleși Rară Neagră, recoltați pe plantațiile proprii ale producătorului.
Gustul rotund și catifelat e dominat de caracterul...
Cricova Tramonto
Cricova Tramonto Vin Fetească Neagră Rose este produs din soi de struguri aleși Fetească Neagră, recoltați pe plantațiile proprii ale producătorului.
Grigorescu Roze este un vin limpede și strălucitor, de culoare roz-trandafiriu – un cupaj armonios dintre soiurile Pinot Noir, Syrah și Cabernet Sauvignon, vinificate în roze.
Jidvei Grigorescu
Picturile lui Grigorescu surprind prin firescul și expresivitatea lor, prin armonia culorilor și a luminii, prin originalitatea ilustrării specificului național.
Toate acestea ne-au inspirat...
Jidvei Tezaur
Un cupaj între soiurile Pinot Noir și Syrah, este limpede strălucitor cu o foarte buna claritate.
Culoare roz-trandafiriu deschis cu ușoare reflexii roz-violacee.
Sec, proaspăt și savuros....
Jidvei Tezaur
Strălucitor, de culoare galben-pai, acest vin surprinde noblețea soiului Sauvignon Blanc alături de finețea inconfundabilă a unui soi pur românesc, Fetească Regală.
Cu arome îmbietoare de...
Jidvei MYSTERIUM TRAMINER + SAUVIGNON BLANC
Mysterium este mai mult decât o colecție de vinuri exclusiviste. Este, înainte de toate, o poveste în care totul pornește, așa cum sugerează și numele, de la provocarea de a afla misterul...
Mysterium este mai mult decât o colecție de vinuri exclusiviste. Este, înainte de toate, o poveste în care totul pornește, așa cum sugerează și numele, de la provocarea de a afla misterul...
De Kuyper Crème de Cassis, fabulos într-un cocktail Kir Royal.
Elementele noastre esențiale sunt indispensabile pentru prepararea autentică a cocktailurilor. Credem că acestea sunt elementele de bază pentru bar - sticle pe care orice bar ar trebui să le aibă. Preparați cocktailuri clasice cu Marasquin, Amaretto și Triple Sec. Oh, și asigurați-vă că puneți mâna pe o sticlă de Blue Curaçao. Aceste sticle se numesc Essentials dintr-un motiv.
La atingerea maturității optime, strugurii sunt culeși manual.
: După terminarea fierberii, vinul rămâne pe sedimentul de drojdie (batonnage) pentru a deveni armonios ca tonuri. Îmbătrânirea vinului se efectuează în vase de stejar, pe baza deciziei enologului
: Asociere culinara:salate din legume verzi, carne albă, pește, preparate din porc.
Vin rosu produs 100% din celebrul soi Georgian de struguri- Saperavi,in Regiunea Kakheti de catre Crama Batono -Tbilisi din Georgia.Maturat timp de 3 luni in butoaie de stejar.Recolta este din anul 2020,se recomanda a fi aerat in paharele speciale destinate vinului rosu si la o temperatura de 16 grade Celsius.Buchetul se deschide in nas in tuse fine de ciocolata neagra si piper.Nivelul de 13,5 % procente alcool din volumul total este bine echilibrat in raport cu aciditatea.Un vin usor de baut,prietenos,tanini fini si catifelati si cu un post gust mediu spre lung.Gustul este sec si cu 2,3 grame zahar rezidual in urma fermentarii naturale a mustului.
Un cupaj din Sauvignon Blanc “verde” și Tamioasa Romaneasca, citric şi mineral, cu o rotunjime a gustului care îmbie, pe dată, la încă un pahar.
DOMENIILE FRANCO-ROMÂNE – O fericită întâlnire între meşteşugul franţuzesc al vinului şi terroirul din Dealu Mare.
VIN ALB DEMISEC. Domeniile Franco-Române se află în regiunea Dealu Mare, între localitățile Gura Vadului și Săhăteni. În această parte a țării, Denis Thomas, proprietar și vinificator din Burgundia, a pus fundația primei podgorii BIO din România ce se întindea pe 45 de hectare.
Acest Prosecco spumante are un perlaj fin, stralucitor cu un gust cremos si delicat.
Culoare galben deschis, buchet delicat si complex, cu note de fructe care amintesc de piersici, mere verzi și lamaie.
Note de flori de salcam si flori de trandafir combinate cu un buchet mediteranean usor picant.
Culoare intensă și strălucitoare, roșu închis, cu tente violacee.
Arome pronunțate de fructe negre, pȃine proaspăt coaptă și mirodenii fine, specifice soiului și podgoriei Dealu Mare.
Gust puternic, feminin, elegant şi fin, de prune uscate şi mure supracoapte, cu final moale, intens si memorabil.
Structură solidă și echilibrată, tanini foarte fini, aproape insesizabili.
O decantare și aerare ușoară cu 30 de minute înainte de a fi servit, adaugă vinului amploare și îi pune mai bine în relief personalitatea.
Un asamblaj din Cabernet Sauvignon (care aduce vinului bărbătie și amploare), Merlot (contribuie cu fructuozitate și corpolenţă), Syrah (tărie,profunzime si vioiciune) si Fetească Neagră, (eleganţă, personalitate si finete) creat din struguri culeşi la maturitate perfectă de pe pantele însorite ale Podgoriei Dealu Mare.
Culoare roşu-rubiniu închis, cu tente violacee.
Arome puternice de cassis, fructe negre coapte, piper alb și ciocolată.
Gust pronunțat, matur și expresiv, de coacăze negre și mure, completat de condimente fine și note de vanilie.
Structura puternică și bărbătească, cu taninuri suple si coapte, stejar bine integrat și discret.
Final prelung și memorabil, plăcut și persistent.
O decantare și aerare ușoară, va reliefa mai bine personalitatea vinului.
Sunt vinul tău și am fost creat să te bucuri. Deși neobișnuit sunt un Cabernet Sauvignon vinificat în “Blanc”, vesel, cu arome fine de migdale și dulceață de nuci, gust plin, dulceag și o culoare galben pai cu reflexii roz, perfect pentru orice anotimp.
Vinurile semnate de Ion Vlădoi dezvăluie generozitatea terroir-ului Dobrogean pus în opera cu măiestrie de vinificator și desăvârșit de îmbrățișarea tandră a lemnului de stejar.
Rose-ul semnat de Ion Vlădoi a devenit de mult timp o emblemă a cramei familiei Vlădoi. Vinul de față este gastronomic datorită intensității și complexității aromatice. Bine structurat, cu o aciditate menită să echilibreze corpolenta.
Riesling-ul este un vin ușor de băut cu note florale de tei și fân proaspăt cosit. Gustativ se pot simți arome de citrice, coajă de lămâie și pere coapte, completate de o mineralitate fină. Este vinul perfect pentru o după-amiază de vară cu prietenii.
Un rose cu o culoare strălucitoare, foiță de ceapă, intense. Mirosul ne încântă cu note florale și ușor condimentate. Gustul este echilibrat cu o aciditate susținută, perfect pentru a fi consumat și în zilele călduroase de vară.
Soiurile aromate din zona Murfatlar pot impresiona datorită maturării cum se cuvine a strugurilor.
Tămâioasa de față are un miros discret, oferind o senzație de dulce datorită notelor de muscat și miere de tei. Gustul este mineral, fin cu arome de portocale, coji de portocale și ananas, echilibrate de o ușoară amăreală tonică în postgust.
Eleganța aromelor de coacăze și taninurile rafinate ale Cabernetului din Oltenia se împletesc cu parfumul mai nărăvaș, de cireșe negre și prune uscate, al Feteștii negre.
La intersecția acestor descriptori ia naștere un vin ușor de băut și bogat, ușor asortabil atât din punct de vedere gastronomic cât și al ocaziilor sociale de consum.Traditia si practicile Olteniei Profunde rasufla zilnic de energie si patima, un prilej inedit pentru a adresa onoruri potrivite naturii vii, dar si salasurilor vechi cunoscute pentru productia neincetata a lichidelor fine. Dragaica Rosie vine sa mai scrie un rand de istorie in jurul cramelor Oprisor, fiind obtinuta din 4 soiuri diferite de struguri rosii, care imbinate cu maiestrie, dar si o doza de mister, invita fiecare degustor intr-o aventura senzoriala de exceptie.
Prezinta o nuanta cromatica intensa, iar olfactiv remarca aromele de prune si coacaze dar si usoare note de lemn parjolit, dar si urme vegetale (ciocolata cu lapte). Pluralitatea de arome, caracterul echilibrat, dar si alte proprietati arata importanta Dragaicei in cultura olteneasca, regasita la nivelul acestui vin de creatie pura facut pentru a incanta inimile tuturor juvetilor. Bun pentru a fi consumat la o temperatura de 18-20 grade Celsius in compania preparatelor din carne rosie sau
Signature este un spumant alb de inalta calitate vinificat brut si cu 9 grame zahar rezidual in urma fermentarii naturale printr un proces unic ,foarte vechi si apreciat de greco-romani anume mix ul dintre apa si miere in care se adauga condimente.Aciditate inalta,perlaj fin si consistent,nivel alcool de 12% procente din volumul total.
Eleganța aromelor de coacăze și taninurile rafinate ale Cabernetului din Oltenia se împletesc cu parfumul mai nărăvaș, de cireșe negre și prune uscate, al Feteștii negre.
La intersecția acestor descriptori ia naștere un vin ușor de băut și bogat, ușor asortabil atât din punct de vedere gastronomic cât și al ocaziilor sociale de consum.
Eleganța aromelor de coacăze și taninurile rafinate ale Cabernetului din Oltenia se împletesc cu parfumul mai nărăvaș, de cireșe negre și prune uscate, al Feteștii negre.
La intersecția acestor descriptori ia naștere un vin ușor de băut și bogat, ușor asortabil atât din punct de vedere gastronomic cât și al ocaziilor sociale de consum.
Vizual: roșu rubiniu intens, cu reflexii purpurii.
Olfactiv: buchetul este intens, bogat, cu arome de mure și fructe, la care se adaugă nuanțe de ciocolată, boabe de cafea, lemn dulce și marochin.
Gustativ: echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, gust intens și complex și un post-gust rafinat, prelung, de prune și mure.
Vizual: roșu rubiniu intens cu nuanțe purpurii.
Olfactiv: aromă cu nuanțe de fructe roșii și o mineralitate foarte pronunțată datorită maturării în argilă.
Gustativ: gust intens și complex, cu note de frișcă rezultate în urma fermentării malolactice în argilă.
Acest Rose complex și mineral, de o culoare vie, dezvăluie aromele citrice (grapefruit) urmate de căpșune și cireșe de mai.
Aciditatea vioaie susține gustul intens obținut din Rară Neagră și Saperavi. Este bogat si echilibrat în palat, cu o fructozitate foarte bună și final prelungit.
Principiile fondatoare din spatele vinurilor Gerard Bertrand datează încă din 1992 odată cu înființarea companiei.
Aflat la sfârșitul carierei sale de rugbist, Gerard Betrand a decis să creeze o afacere care să reunească cei mai buni vinificatori ai regiunii Languedoc, pentru a da o nouă dimensiune propriei sale activități ca oenolog.
Respectul pentru mediul înconjurător, agricultura sustenabilă, recoltele limitate, recoltarea manuală și arta cupajării și a maturării reprezintă expresia vinurilor Gerard Bertrand.
Se spune că Havana Club Anejo Blanco este singurul sortiment de rom care conferă un gust autentic cubanez clasicului Mojito. Superbul rom alb este perfect echilibrat, fiind caracterizat de o tărie şi o complexitate a aromelor absolut încântătoare, motiv pentru care poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau ca bază pentru long drinks şi cocktailuri. Sortimentul cubanez este învechit pe o perioadă de 18 luni în butoaie de 180l, pentru a atinge perfecţiunea gustului. Añejo Blanco ilustrează perfect spiritul spontan şi vesel, specific Cubei.
Havana Club Añejo 7 ani este un rom cubanez expresiv, elegant şi rafinat, care şi-a câştigat popularitatea pe bună dreptate. Sortimentul creat de maestrul cubanez Don Jose Navarro este cel mai vechi produs din gamă, iar calitatea sa extraordinară se datorează procedeelor tradiţionale prin care este obţinut romul. Romurile care intră în compoziţia blendului Havana Club Añejo sunt învechite pe o perioadă de minimum 7 ani în butoaie din lemn de stejar. Anii de maturare împrumută arome complexe sortimentului, conturând totodată un profil aromatic deosebit. Sortimentul se potriveşte foarte bine alături de un trabuc şi tinde să demonstreze lumii întregi că romul este delicios atunci când este savurat simplu.
C’est soir, chintesenta lichida a razelor de soare la apus, te aduce usor pe malul marii, aproape de valuri, in vacanta anticipata cu placere, traita cu bucurie si amintita cu nostalgie. Un vin roze, imbracat in arome fructate si proaspete, legatura subtila cu distractia si energia verii.
C’est soir, chintesenta lichida a razelor de soare la apus, te aduce usor pe malul marii, aproape de valuri, in vacanta anticipata cu placere, traita cu bucurie si amintita cu nostalgie. Un vin roze, imbracat in arome fructate si proaspete, legatura subtila cu distractia si energia verii.