Negru de Dragasani este rezultatul unei incrucisari intre Negru Vartos si un soi inca disputat, posibil Saperavi sau Babeasca Neagra.Vinul are o culoare violet inchis, cu un buchet intens de violete,...
Avincis Cuvee Alexis
Un minunat cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot de Drăgăşani, Avincis Cuvee Alexis împleteşte în buchetul său calităţi ale ambelor soiuri: note fructate şi o eleganţă aparte de la...
Avincis Vila Dobrusa Cabernet Sauvignon
Culoarea acestui cabernet este negru roșiatic intens. Acest vin are un buchet proaspăt și expresiv de coacăze negre și mure. Structura acestui vin prezintă echilibru între aroma proaspătă...
Avincis Vila Dobrusa Rose
Este un vin cu gust proaspăt și răcoritor , cu o culoare asemănătoare cu cea a cojii de ceapă, deschis, cu reflexii portocalii și un buchet cu arome de grepfrut și zmeură.
A se servi...
Avincis Vila Dobrusa Crâmpoșie
Crâmpoșie Selecționată este un soi local din Drăgășani, perfect adaptat solului său de origine și terroir-ului favorit.
Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi....
Un spumant rose dedicat gusturilor rafinate, Cricova Pinot Meunier Roze Extra Sec aduce cu el prospeţimea primăverii în buchet şi gustul verii în pahar, printr-un melanj aromatic generos şi...
CRICOVA SPUMANT BRUT ALB
Spumantul este obținut din recolta timpurie a soiurilor clasice europene de pe podgoriile proprii din sudul și centrul Moldovei. Ulterior, vinificaţi dupa metoda clasică franceză în renumitele...
CRICOVA GRAND VINTAGE
Vinificat din struguri atent selecționați de Pinot Noir, recoltați devreme din regiunea Codru, vinul spumant „Grand Vintage” este unic în felul său. Maturarea în sticla conferă vinului o...
CRICOVA DIVIN 5 ANI
Denumirea “divin” este folosită pentru vinarsurile din Republica Moldova, fiind înregistrată ca marcă comercială de stat, încă din 1993, pentru expresiile care trec printr-o perioadă de...
Cricova Tramonto
Cricova Tramonto Rară Neagră este produs din soi de struguri aleși Rară Neagră, recoltați pe plantațiile proprii ale producătorului.
Gustul rotund și catifelat e dominat de caracterul...
Cricova Tramonto
Cricova Tramonto Vin Fetească Neagră Rose este produs din soi de struguri aleși Fetească Neagră, recoltați pe plantațiile proprii ale producătorului.
Grigorescu Roze este un vin limpede și strălucitor, de culoare roz-trandafiriu – un cupaj armonios dintre soiurile Pinot Noir, Syrah și Cabernet Sauvignon, vinificate în roze.
Jidvei Grigorescu
Picturile lui Grigorescu surprind prin firescul și expresivitatea lor, prin armonia culorilor și a luminii, prin originalitatea ilustrării specificului național.
Toate acestea ne-au inspirat...
Jidvei Tezaur
Un cupaj între soiurile Pinot Noir și Syrah, este limpede strălucitor cu o foarte buna claritate.
Culoare roz-trandafiriu deschis cu ușoare reflexii roz-violacee.
Sec, proaspăt și savuros....
Jidvei Tezaur
Strălucitor, de culoare galben-pai, acest vin surprinde noblețea soiului Sauvignon Blanc alături de finețea inconfundabilă a unui soi pur românesc, Fetească Regală.
Cu arome îmbietoare de...
Jidvei MYSTERIUM TRAMINER + SAUVIGNON BLANC
Mysterium este mai mult decât o colecție de vinuri exclusiviste. Este, înainte de toate, o poveste în care totul pornește, așa cum sugerează și numele, de la provocarea de a afla misterul...
Mysterium este mai mult decât o colecție de vinuri exclusiviste. Este, înainte de toate, o poveste în care totul pornește, așa cum sugerează și numele, de la provocarea de a afla misterul...
Absolut Citron are reputatia de cea mai bine vanduta vodka cu arome din lume.
Sortimentul combina gustul clasic de vodka Absolut cu aroma proaspata de lamaie, plus un strop de limeta.
Excelenta in cocktailuri cum ar fi Cosmopolitan, sau ca atare, cu gheata.
Aroma: note revigorante de zeama de lamaie, lime si coaja de lamaie.
Eleganța aromelor de coacăze și taninurile rafinate ale Cabernetului din Oltenia se împletesc cu parfumul mai nărăvaș, de cireșe negre și prune uscate, al Feteștii negre.
La intersecția acestor descriptori ia naștere un vin ușor de băut și bogat, ușor asortabil atât din punct de vedere gastronomic cât și al ocaziilor sociale de consum.
Absolut Vodka provine dintr-o singură sursă și anume regiunea Ahus din sudul Suediei. Toate ingredientele sunt crescute și alese cu multa grijă și atenție în cadrul comunități. Aceste două caracteristici care stau la baza filosofiei Absolut Vodka, „O sursă, o comunitate”, oferă control complet asupra lanțului de producție, ridicându-se astfel la cele mai înalte standarde. Absolut Raspberri este o vodcă cu aromă de zmeură ce și-a câștigat popularitatea datorită gustului său delicios și a versatilității sale. Poate sta la baza unor cocktail-uri răcoroase pe care sa le savurezi alături de prieteni în serile călduroase de vară.
Absolut Vodka este unul dintre cele mai cunoscute sortimente de vodcă din lume. Deşi băutura a fost lansată pe piaţă în anul 1979, reţeta acestui sortiment suedez remarcabil este mai veche de 30 de ani. Ingredientele principale care intră în compoziţia băuturii sunt apa și grâul de toamnă local, care dezvoltă un bob tare sub zăpezile reci suedeze şi este recoltat în lunile de primăvară. Spre deosebire de alte sortimente, vodca Absolut nu conţine zahăr adăugat. Absolut Blue poate fi savurată simplu sau alături de alte băuturi, pentru că accentuează elegant aromele oricărui cocktail.
Atunci când personalitatea unui vin este dezvoltată într-atât încât să atingă cele mai înalte culmi, nu poate fi vorba decât de Apogeum, un sortiment cu identitate unică ce explorează toate fațetele soiului Fetească Neagră. Când deschidem sticla de vin avem de-a face cu mult fruct copt și lemn bine integrat, dar și cu un postgust persistent, dulce-condimentat, care încununează cu succes experiența degustării. Ușor sălbatic, ușor elegant, ușor sofisticat și excelent echilibrat, acest vin este o desfătare a simțurilor cap-coadă. Serviți-l la o temperatură recomandată de 15°-17°C, alături de preparate pe bază de carne roșie, rață, brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolată amară.
Cupajul alb din gama Arrogance aduce arome lejere și proaspete din flori de câmp și ierburi aromatice, proaspete.
Textura este suplă, tonică, cu noie de rozmarin și mentă chinezească. Post gust mediu, acidulat.
Sauvignon Blanc si Fetească Albă este un cupaj alb armonios, ce delectează simțurile cu arome de flori dulci, cum este caprifoiul și trandafirul. Aromele fructate sunt oferite de pomelo, zarzăre și pepene galben.
GUST: Se simt mai intens aromele de flori, ierburi și citrice. Fructele de livadă sunt cucerite pentru un moment de struguri verzi și cârcei amărui. Post gust scurt, acidulat și sec.
Arrogance aduce note din fructe roșii de pădure, mireasma veselă a florilor de vară și prospețimea din iarbă trezită cu apă. Din spectrul fructat se remarcă arome de vișine proaspete, mure și căpșuni sălbatice. Partea florală a acestui vin dezvăluie note discrete e violete și ceva vegetal (frunze de arugula). Post gust lung, fructat ușor astringent.
Arrogance aduce note din fructe roșii de pădure, mireasma veselă a florilor de vară și prospețimea din iarbă trezită cu apă. Din spectrul fructat se remarcă arome de vișine proaspete, mure și căpșuni sălbatice. Partea florală a acestui vin dezvăluie note.
Nativus Aligote impresionează prin mineralitatea ridicată și aromele ierboase. Are note de agrișe, mere verzi, citrice și un final lung, mieros, cu gust de piersici coapte. Asta face din Nativus Aligote un vin proaspăt și răcoritor, chiar vibrant.
Arome plăcute, dar discrete, de mere verzi, lime și agrișe. Vioi, proaspăt și fructat, cu nuanțe ușoare de măcriș și cu un postgust mineral, acesta este vinul tău de zi cu zi.
Nas intens, vioi, cu note florale. Gust dominat de fructe albe, cu note de citrice și fructe coapte, într-un strat fin, dar prezent, de condimente. Final reconfortant, cu note citrice.
Negru de Dragasani este rezultatul unei incrucisari intre Negru Vartos si un soi inca disputat, posibil Saperavi sau Babeasca Neagra.Vinul are o culoare violet inchis, cu un buchet intens de violete, arome de cirese negre si afine, cu nuante condimentate. Gustul sau este catifelat, cu arome intense de cirese si o usoara nuanta de piper proaspat.
Cabernet Sauvignon este un soi franțuzesc de vin, care a fost adus în România cu câteva secole în urmă. Prezența sa în zona Drăgășani dovedește compatibilitatea sa cu solul acestei regiuni.
Culoarea acestui cabernet negru roșiatic intens.
Acest vin are un buchet proaspăt și expresiv de coacăze negre și mure.
Structura acestui vin prezintă echilibru între aroma proaspătă și suculentă de mure și taninii delicați.
Crâmpoșia a fost prima dată cultivată pe colinele Rusidavei dacice și ale Rusidavei romane, vetrele podgoriei Drăgășani, care și-au câștigat o binemeritată faimă din vremea banilor Olteniei și până astăzi.
Crâmpoșia este, așadar, unul dintre puținele soiuri pre-filoxerice autohtone care au rezistat din vremea dacilor până astăzi.
În anii '60 ai secolului trecut, cercetătorii de la Stațiunea Viticolă din Drăgășani au început un lung proces de încrucișări „deschise", iar după aproape două decenii de încercari și selecții au realizat soiul nou, autohton, autofertil, numit Crâmpoșie Selecționată, soi care s-a adaptat perfect terroir-ului său de origine.
Crâmpoșia Selecționată de la AVINCIS este un vin potrivit oricărei ocazii, cu o culoare galben, foarte luminos, cu discrete reflexii verzi. Are un buchet proaspăt și expresiv de pară și măr verde. Gustul său este persistent și plin de viață, cu note citrice, însoțite de o plăcută mineralitate.
Este un vin ușor de consumat! A se servi rece la 7 ˚C. Este un vin potrivit oricărei ocazii.
Un minunat cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot de Drăgăşani, Avincis Cuvee Alexis împleteşte în buchetul său calităţi ale ambelor soiuri: note fructate şi o eleganţă aparte de la Merlot, dar şi o structură bine definită de la Cabernet Sauvignon.
Ideal de savurat în zilele cu soare, Avincis Cuvee Alexis străluceşte în fiecare pahar și invită la bună-dispoziție, de aceea este recomandat să degustaţi acest vin tânăr bine răcit, la o temperatură optimă de 7 grade Celsius.
O asociere cu salate proaspete de sezon, cocktail-uri de creveți, avocado, preparate la grătar sau legume la wok va face ca degustarea să devină chiar şi mai interesantă.
Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul românesc care a îmbrățișat cu grație și eleganță pământul din Drăgășani, luând tot ceea ce este mai bun din sol.
40% din acest vin este învechit în baricuri (noi în proporție de 90%) timp de 14 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox. Culoarea acestui cabernet este rubiniu închis profund.
Acest vin are un buchet predominant de coacăze negre proaspete cu o notă de stejar.
Gustul său profund de fructe proaspete este combinat cu o ușoară notă de vanilie.
Vă sfătuim să îl degustați la o temperatură de 18°C alături de friptură de miel și legume.
Acest Sauvignon Blanc provine din clona de calitate superioară din Europa de Vest.
Calitățile acestui soi sunt bine cunoscute în toată lumea iar noi credem în potențialul său de a crea un vin bun în zona Drăgășani.
20% din acest vin este fermentat și maturat timp de 6 luni în butoaie de stejar. Restul vinului este fermentat în cisterne de inox cu temperatură controlată.
Culoarea este galben deschis cu reflexii verzui. Acest vin prezintă arome de grapefruit și iarbă proaspătă alături de fructe exotice.
Gustul său este puternic cu aciditate înțepătoare și note citrice.Are un potențial bun de învechire.
A se degusta rece la aproximativ 8 °C. Vă sfătuim să serviți acest vin cu legume la grătar și pui în sosuri cremoase.
Este un vin delicat, de culoare galben–verzui deschis, cu un buchet de citrice cu note predominant fructate și ușor florale. Gustul său prezintă un echilibru perfect între aromele de măr verde, fructe exotice și aciditatea proaspătă.
Acest vin dezvăluie un buchet de citrice cu note predominant fructate și ușor florale.
Gustul său prezintă un echilibru perfect între aromele de măr verde, fructe exotice și aciditatea proaspătă.
Negru de Drăgășani, un soi unic de struguri, își are originile în zona Drăgășani, unde a putut să-și pună cel mai bine în valoare caracteristicile.
Negru de Drăgășani este rezultatul unei încrucișări între Negru Vârtos și un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.
Cel mai recent vin creat de Crama AVINCIS are o culoare violet închis, cu un buchet intens de violete, arome de cireșe negre și afine, cu nuanțe condimentate.
Gustul său este catifelat, cu arome intense de cireșe și o ușoară nuanță de piper proaspăt. A se servi la 17°C.
Pinot Noir este un soi adus recent pe dealurile din Drăgășani. Am selectat cele mai bune loturi de pământ pentru ca vița să prindă rădăcini adânci, iar rezultatul este acest vin minunat.
50% din acest vin a fost învechit în baricuri (noi în proporție de 50%) timp de 12 luni.
După îmbuteliere vinul a mai fost învechit timp de 12 luni în pivnițele noastre.Culoarea acestui vin este rubiniu intens.
Vinul prezintă un buchet elegant de căpșuni și cireșe cu ușoară notă condimentată. Gustul său este mătăsos cu aciditate bună.
Este un vin generos și echilibrat cu tanini bine integrați.
A se servi ușor răcit la 16 °C, alături de friptură de vită în sos de ciuperci.
Culoarea acestui vin este roz luminos.
Buchetul dezvăluie arome de fragi şi vișine proaspete.
Este un vin proaspăt şi uşor de băut.
Gustul său este viu, cu aciditate înţepătoare şi arome delicate.
A se servi foarte rece la 7 ̊ C.
Vă sfătuim să degustaţi acest vin alături de brânză de capră.
Acompaniază foarte bine aperitivele, salatele de sezon şi peştele la grătar.
Culoarea acestui cabernet este negru roșiatic intens. Acest vin are un buchet proaspăt și expresiv de coacăze negre și mure. Structura acestui vin prezintă echilibru între aroma proaspătă și suculentă de mure și taninii delicați.
Crâmpoșie Selecționată este un soi local din Drăgășani, perfect adaptat solului său de origine și terroir-ului favorit.
Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi. Acest vin are un buchet proaspăt și expresiv de flori de tei și măr verde. Gustul său este vioi si plin de viață, cu note citrice și de măr verde combinate cu o mineralitate persistentă.
Este un vin cu gust proaspăt și răcoritor , cu o culoare asemănătoare cu cea a cojii de ceapă, deschis, cu reflexii portocalii și un buchet cu arome de grepfrut și zmeură.
A se servi foarte rece, la 7˚C, alături de aperitive reci. Acompaniază foarte bine salatele proaspete de sezon, peștele la grătar sau puiul în sos dulce-picant.
Un vin rosu cu adevarat special! Acest Merlot este maturat in baricuri noi frantuzesti si invechit cativa ani buni in sticla. Gustul este pregnant cu arome de cirese negre si cacao urmate de condimente cu tuse dulci de vanilie. Un vin corpolent, cu taninuri moi si aciditate medie. Vinul necesita o decantare de minim o ora pentru a-si pune in valoare calitatile.