DRAGAICA ROSIE

Sku: CA1733114-1-1

În stoc

Eleganța aromelor de coacăze și taninurile rafinate ale Cabernetului din Oltenia se împletesc cu parfumul mai nărăvaș, de cireșe negre și prune uscate, al Feteștii negre.
La intersecția acestor descriptori ia naștere un vin ușor de băut și bogat, ușor asortabil atât din punct de vedere gastronomic cât și al ocaziilor sociale de consum.Traditia si practicile Olteniei Profunde rasufla zilnic de energie si patima, un prilej inedit pentru a adresa onoruri potrivite naturii vii, dar si salasurilor vechi cunoscute pentru productia neincetata a lichidelor fine. Dragaica Rosie vine sa mai scrie un rand de istorie in jurul cramelor Oprisor, fiind obtinuta din 4 soiuri diferite de struguri rosii, care imbinate cu maiestrie, dar si o doza de mister, invita fiecare degustor intr-o aventura senzoriala de exceptie.

Prezinta o nuanta cromatica intensa, iar olfactiv remarca aromele de prune si coacaze dar si usoare note de lemn parjolit, dar si urme vegetale (ciocolata cu lapte). Pluralitatea de arome, caracterul echilibrat, dar si alte proprietati arata importanta Dragaicei in cultura olteneasca, regasita la nivelul acestui vin de creatie pura facut pentru a incanta inimile tuturor juvetilor. Bun pentru a fi consumat la o temperatura de 18-20 grade Celsius in compania preparatelor din carne rosie sau a branzeturilor tari.

59.00 lei

Cantitate: