PRINCE STIRBEY SPUMANT

Sku: RIV38D05

În stoc

Un vin care isi propune sa schimbe ritmul vietii cotidiene, ducand fiecare degustor intr-o calatorie unica a simturilor. Spiritul printului Stirbey si rafinamentul sau specific sunt redate la nivelul acestei sticle elegante, ce dispune de un ambalaj sofisticat, oferita la un pret excelent de producator.

S-au folosit 100% struguri Cramposie, selectati si vinificati cu grija pentru a se extrage cele mai placute si sofisticate arome, care vor evolua progresiv pe palat pentru a aduce un plus de prospetime si delicatate.

Vinificarea strugurilor de Cramposiei are loc dupa metoda traditionala, obtinerea vinului linistit iar mai apoi urmeaza o maturare de pana la 4 ani in sticla pe drojdie, ce prezinta o culoare galben-pai si usoare reflexe verzui, care isi arata limpiditatea de la prima turnare in pahar cu bule persistente si perlaj fin.

Aromele de mar si citrice sunt echilibrate perfect de taninii moi si aciditatea bine integrata, pentru a duce la un finisaj cu adevarat pe cinste. A se consuma alaturi de preparate din peste, sau retete cu paste si sosuri delicate.

108.00 lei

Cantitate: